SiteCanvas CMS

Snelle websites, krachtig, gebruiksvriendelijk en veilig

ivin is de ontwikkelaar van SiteCanvas - Het moderne CMS voor de ondernemer, die een gebruiksvriendelijk en betaalbaar all-in websitesysteem zoekt.

De focus van SiteCanvas ligt op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid. Een logisch ingedeelde backoffice en een zeer snelle responsive website voor de bezoekers. Beiden beveiligd met een versleutelde HTTPS verbinding. De webmaster hoeft zich nooit meer bezig te houden met tijdrovende updates aan het CMS platform en maakt daarmee tijd vrij voor waar het om gaat: De eigen klanten blij maken en lekker ondernemen. En zo nu en dan de website up-to-date houden natuurlijk.

"We werken er zelf mee"

Hoe cliché het ook klinkt... Ja het is echt zo!

Deze website draait volledig op SiteCanvas. Het zou natuurlijk vreemd zijn SiteCanvas aan te prijzen en er niet zelf mee te werken. SiteCanvas is het product van een jarenlange evolutie, zodat het CMS voldoet aan de eisen van onze klanten die er al jaren mee werken. We ontvangen graag feedback en gebruiken dit om nieuwe functies te ontwikkelen en SiteCanvas te verbeteren. Natuurlijk voldoet SiteCanvas ook aan onze eigen strenge eisen en voegen we zelf regelmatig functies toe.

Wat kan er allemaal met SiteCanvas?

Als webmaster master kun je in SiteCanvas zelf alle content, afbeeldingen, downloadbare bestanden en nieuwsartiekelen beheren. Als je bovendien verstand hebt van HTML, SCSS en Javascript, dan kun je met een blanco canvas beginnen en de hele website exact zo maken zoals jij dat wil.

Ben je niet bekwaam met HTML, CSS en Javascript? Geen probleem! We helpen je graag met het webdesign en een template dat volldig aan jouw wensen aansluit. Uiteraard voldoet de website ook aan alle geschreven en ongeschreven regels, zodat de site perfect werkt op mobiele- en dekstop apparaten.

Heb je zelf een ontwerper die je het visuele ontwerp wil laten doen? Dat is prima! We maken enkele duidelijke afspraken over het design en hoe het wordt aangeleverd. Nadat we het ontwerp ontvangen werken wij het uit in SiteCanvas.

Zie hier een greep van de technische mogelijkheden die SiteCanvas biedt - of beter nog - neem gewoon contact op met ons.

Demonstratie?

Ja natuurlijk! We laten je heel graag zien hoe SiteCanvas werkt en kunnen ter plekke vragen beantwoorden. Demonstraties kunnen bij ons op lokatie, of via een remote demonstratie sessie worden gehouden.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!