Aangepaste openingstijden

Donderdag 20 juni 12:00 tot dinsdag 24 juni is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Websites - Technische ontwerpkeuzes

Een goed begin is meer dan later alles opnieuw moeten doen

Bij het ontwerpen van een website komen steeds meer keuzes. Deze keuzes bepalen de ingeslagen weg die een website volgt. 

ivin adviseert graag over deze keuzes, maar pas nadat het duidelijk is hoe de klant werkt en wat er verwacht wordt van de te ontwikkelen website. Hieronder een greep van de ontwerpkeuzes die we tegenkomen tijdens het webdesigntraject.

Bestaand CMS met een aanpasbaar standaard template, of juist niet?

Bijna alle websites die we maken, plaatsen we in een Content Management System (CMS). De keuze voor het CMS is een zeer belangrijke keuze die verstrekkende gevolgen kan hebben. Ook de keuze om een standaard website template van de plank te pakken, of juist met een blanco canvas te beginnen is een belangrijke keuze.

Meer functionaliteit toevoegen aan een website

Websites zijn er al lang niet meer om enkel te dienen als brochure en visitekaart van een bedrijf. Denk aan webshops of websites met volledig geintegreerde software. ivin heeft veel kennis in huis voor het verzorgen van web-based software, die we naadloos in websites kunnen integreren.

Social Media integratie

Social Media is niet meer weg te denken. Het kan, mits juist toegepast, een zeer belangrijke schakel vormen tussen jouw bedrijf en jouw klanten. ivin verzorgt naast websites ook Social Media campagnes en zorgt voor de beste samenwerking tussen Social Media en de website.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!