• 0255 540020 ma t/m vr 09:00u tot 17:00u
  • 0255 540020

Wie zijn we?

Aangenaam kennis te maken!

InterVisors InterNet - of afgekort: ivin - is een bureau gespecialiseerd in websites, web-based software, hostingtechniek, clouddiensten en systeembeheer.

We zijn sinds 1996 een betrouwbare partner voor een leuke en diverse groep bedrijven en organisaties. Met ons one-stop-shop principe zijn we voor onze klanten het aanspreekpunt voor al hun wensen. Of het nu om hun bedrijfsnetwerk, communicatiesysteem of maatwerk webbased software gaat, één telefoontje is genoeg. Oneindig doorverbinden en problemen afschuiven, daar doen we niet aan! Ons motto is meedenken en alle bekende struikelblokken omzeilen. Het succes van onze klanten is immers ons succes.

De dienstverlening van ivin wordt grotendeels in eigen beheer uitgevoerd. Serverbeheer, Domeinen, DNS, softwareontwikkeling en updates doen we zelf. Dat verkort voor de klant de lijnen omdat die maar met één partij heeft te maken. Net zo belangrijk is het feit dat we daardoor zelf een grotere controle hebben op alle pijlers waarop onze totale dienstverlening rust. We zijn daarom trots op de hoge beschikbaarheid van onze diensten. We werken volgens het best-effort principe waarbij wij tot het uiterste gaan voor de goede beschikbaarheid van onze diensten. We zijn in het onwaarschijnlijke geval van storingen dagelijks van 08:00u tot 23:00u telefonisch en per email beschikbaar.

Bij ivin houden we niet van wurgcontracten en bureaucratie. De persoonlijke benadering, kwaliteit en beschikbaarheid van onze dienstverlening moet ervoor zorgen dat onze klanten geen reden hebben om weg te willen.

De eigenaren van ivin zijn Luke en Daniel Roberts. Broers van Britse afkomst, al jaren geworteld in de omgeving van Haarlem en Velsen. De passie voor hun vak ontstond al tijdens hun jeugd, door op jonge leeftijd in aanraking te komen met Nintendo's, Philips VideoPac en daarna ongeveer alles wat ooit van de Commodore fabrieksband is gerold, van de PET tot de Amiga's. Programmeren en het oplossen van logische problemen is dus spelenderwijs met de paplepel ingegeven.

Luke en Nives bovenop de pyreneeën Daniel voor het ivin kantoor
Geen gadget of idee is Luke te gek, verslaafd aan snowboarden en rugby. Verzot op zijn Engelse Setters Nives en Faye, die samen het ivin customer relations team vormen. In zijn vrije tijd weet Luke deze passies te combineren door Nives en Faye met een oude iPhones op hun rug de hei op te sturen, of samen bergen te beklimmen. Met apps als Find-my-friends en Runkeeper vindt Luke ze altijd terug en plot hij na afloop op Google Maps waar ze allemaal zijn geweest. Daniel leeft zich sinds het Commodore Amiga tijdperk in zijn vrije tijd uit op muziek maken. Basgitaar en trackers. Solo en met zijn vriendenband. Er is geen basgitaar waar Daniel niet een mening over heeft en er is geen basversterker te krachtig. Thuis verstopt hij zich zo nu en dan achter zijn snelle gaming machine met drie schermen en scheurt hij rallyparcoursen en formule1 circuits aan digitale flarden.

 

 

Interesse gekregen?   Heb je een vraag?   Of wil je een offerte?

Neem gewoon contact met ons op.  We staan je heel graag te woord :-)