Aangepaste openingstijden

Donderdag 20 juni 12:00 tot dinsdag 24 juni is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Systeembeheer

Een veilige en betrouwbare computeromgeving, wel zo'n fijn idee!

ivin verzorgt veilige en betrouwbare bedrijfsnetwerken en werkplekken voor kleine ondernemers tot en met het MKB. Alle hardware fysiek op locatie, cloud-based of een mix daarvan. ivin neemt de wensen van de klant op en richt in overleg de meest geschikte werkomgeving in en onderhoudt deze zodat alle data veilig blijft. Door ons brede productenportfolio is ivin een one-stop-shop partner. Een enkel aanspreekpunt is wel zo makkelijk.

Microsoft 365 Windows netwerken

Een netwerk van werkstations en laptops, gekoppeld aan Microsoft 365 en Active Directory, wat zorg draagt voor gebruikersbeheer op laptops en desktops, opslag van bestanden, mail, agenda's en meer. Dat werkt een stuk efficienter en veiliger dan losse werkstations, bestanden in gedeelde mappen en her en der een printer. ivin richt M365 netwerken in en levert de benodigde netwerk en computer hardware. We werken voornamelijk met werkstations, laptops en netwerkapparatuur van HP, Intel en Unifi. Uiteraad kunnen we ook de volledige offsite backup van alle Micorosft 365 data regelen, voor het geval dat er toch iets mis gaat.

Maatwerk nodig? Denk bijvoorbeeld aan een werkstation met twee of meer schermen of aangesloten op een groot presentatiescherm voor in de presentatiekame. Geen probleem! We stellen machines samen op basis van A-merk hardware zoals Asus moederboarden, Intel CPUs, Corsair geheugen, Samsung NVMe SSDs, IIyama en LG schermen, Microsoft 365 Windows en Office. Printers en multifunctionals van Kyocera behoren ook tot ons assortiment.

Naast Windows gebaseerde systeemen werken we ook met Apple hardware. Macbooks, Macs, iPads en iPhones kunnen net zo makkelijk in een netwerk worden opgenomen en beheerd.

Cloud of local diensten

De keuze tussen lokaal diensten en software draaien of het uitbesteden naar de cloud moet steeds vaker worden gemaakt. Denk aan e-mail en agenda's, de Active Directory netwerk server, opslag van bestanden, backups en zelfs complete software oplossingen voor CRM of de factuuradministratie. ivin denkt graag mee met de klant om de beste strategie te bepalen.

Smartphones en tablets

We werken steeds vaker mobiel, overal waar het maar kan zijn we 'connected'. Er is steeds meer mogelijk op het terrein van mobiel werken. Er komen ook risico's bij. Bijvoorbeeld het bepalen van Bring Your Own Device (BYOD) strategiën. Wat te doen als een iPhone waarop data van het bedrijf staat kwijt is? ivin adviseert graag op dit vlak. 

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!