• 0255 540020 ma t/m vr 09:00u tot 17:00u
  • 0255 540020

Systeembeheer

Een goede veilige computeromgeving, wel zo'n fijn idee!

ivin verzorgt veilige bedrijfsnetwerken en werkplekken voor kleine ondernemers tot en met het MKB. Alle hardware fysiek op locatie, cloud-based of een mix daarvan. ivin neemt de wensen van de klant op en richt in overleg een veilige werkomgeving in en onderhoudt deze zodat deze en alle data veilig blijft. Door ons brede productenportfolio is ivin een one-stop-shop partner. Dat werkt wel zo makkelijk.

Windows servers en werkstations

Een netwerk van werkstations, met een centrale server die zorg draagt voor gebruikersbeheer, printers, opslag van bestanden, volautomatische backups, bureaubladen benaderbaar van buiten kantoor en meer. Dat werkt een stuk efficienter en veiliger dan losse werkstations, bestanden op een nas en her en der een printer. ivin richt nieuwe client server netwerken in en levert de benodigde hardware. We werken voornamelijk met servers van DELL, laptops van Asus en zelf geassembleerde werkstations op basis van A-merk hardware zoals Asus moederboarden, Intel CPUs, Corsair geheugen, Samsung SSDs, Western Digital harddisks, IIyama schermen, Microsoft Windows en Microsoft Office. Ook leveren we printers en multifunctionals van Kyocera.

Behalve standaard werkstations leveren we ook systemen voor klanten met speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan een werkstation met twee of meer schermen of aangesloten op een groot presentatiescherm voor in de presentatiekamer.

Naast Windows gebaseerde systeemen hebben we ook ervaring met de integratie van Apple hardware. Macbooks, Mac mini's en iMacs kunnen inden gewenst in een netwerk worden opgenomen.

Cloud of local diensten

De keuze tussen lokaal diensten en software draaien of het uitbesteden naar de cloud moet steeds vaker worden gemaakt. Denk aan e-mail en agenda's, opslag van bestanden, backups en zelfs complete software oplossingen voor CRM of de factuuradministratie. ivin denkt graag mee met de klant om de beste strategie te bepalen.

Smartphones en tablets

We werken steeds vaker mobiel, overal waar het maar kan zijn we 'connected'. Er is steeds meer mogelijk op het terrein van mobiel werken en ivin adviseert graag op dit vlak. 

 

Interesse gekregen?   Heb je een vraag?   Of wil je een offerte?

Neem gewoon contact met ons op.  We staan je heel graag te woord :-)