Systeembeheer

Een veilige en betrouwbare computeromgeving, wel zo'n fijn idee!

ivin verzorgt veilige en betrouwbare bedrijfsnetwerken en werkplekken voor kleine ondernemers tot en met het MKB. Alle hardware fysiek op locatie, cloud-based of een mix daarvan. ivin neemt de wensen van de klant op en richt in overleg de meest geschikte werkomgeving in en onderhoudt deze zodat alle data veilig blijft. Door ons brede productenportfolio is ivin een one-stop-shop partner. Een enkel aanspreekpunt is wel zo makkelijk.

Windows servers en werkstations

Een netwerk van werkstations, met een centrale Active Directory server die zorg draagt voor gebruikersbeheer, printers, opslag van bestanden, volautomatische backups, bureaubladen benaderbaar van buiten kantoor en meer. Dat werkt een stuk efficienter en veiliger dan losse werkstations, bestanden in een gedeelde map en her en der een printer. ivin richt nieuwe client server netwerken in en levert de benodigde netwerk en computer hardware. We werken voornamelijk met servers, werkstations, laptops en netwerkapparatuur van HP, DELL, Intel, Ubiquiti en Netgear.

Maatwerk nodig? Denk bijvoorbeeld aan een werkstation met twee of meer schermen of aangesloten op een groot presentatiescherm voor in de presentatiekame. Geen probleem! We stellen machines samen op basis van A-merk hardware zoals Asus moederboarden, Intel CPUs, Corsair geheugen, Samsung SSDs, Western Digital enterprise harddisks, IIyama schermen, Microsoft Windows en Microsoft Office. Printers en multifunctionals van Kyocera behoren ook tot ons assortiment.

Naast Windows gebaseerde systeemen werken we ook met Apple hardware. Macbooks, iMacs, Mac mini's, iPads en iPhones kunnen net zo makkelijk in een netwerk worden opgenomen en beheerd.

Cloud of local diensten

De keuze tussen lokaal diensten en software draaien of het uitbesteden naar de cloud moet steeds vaker worden gemaakt. Denk aan e-mail en agenda's, de Active Directory netwerk server, opslag van bestanden, backups en zelfs complete software oplossingen voor CRM of de factuuradministratie. ivin denkt graag mee met de klant om de beste strategie te bepalen.

Smartphones en tablets

We werken steeds vaker mobiel, overal waar het maar kan zijn we 'connected'. Er is steeds meer mogelijk op het terrein van mobiel werken. Er komen ook risico's bij. Bijvoorbeeld het bepalen van Bring your Own Device (BYOD) strategiën. Wat te doen als een iPhone waarop data van het bedrijf staat kwijt is? ivin adviseert graag op dit vlak. 

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!