Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Websites - Techniek onder de motorkap

What you see is much less than what you get

Naast een fraai design, komt er meer kijken bij het ontwerpen en uitwerken van een goed doordachte website. Om er voor te zorgen dat de website vindbaar is in de zoekmachines, snel laadt en goed leesbaar is op elk scherm, moet onder de motorkap ook alles netjes in orde zijn.

We gaan daar ver in voor onze klanten. Hieronder een greep van de technische aspecten waar we allemaal rekening mee houden bij het ontwerpen en maken van een website:

Webstandaarden als uitgangspunt voor een goed werkende en toegankelijke website

Een website die op alle browsers, besturingssystemen en schermformaten werkt, is waar het wat ons betreft om draait. Dat klinkt logisch en makkelijk, maar in de praktijk betekent het wel dat er een goede kennis van HTML en CSS nodig is om de code waarmee de website wordt gemaakt, netjes te houden. ivin maakt zo veel mogelijk gebruik van de webstandaarden, waarin alle HTML en CSS spelregels zijn opgenomen..

Geoptimaliseerd voor elke browser en schermformaat

Schermformaten en browsers zijn niet meer op twee handen te tellen. ivin maakt daarom responsive websites, die reageren op de grootte en resolutie van het scherm waarop ze draaien. We houden ook rekening met de meeste browsers, zodat de website op de huidige versies van de meest voorkomende browers goed werkt.

Geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te laden

Niemand houdt van wachten, zeker niet als het onnodig is. Wachten op websites wordt veroorzaakt door diverse factoren. Overbelaste servers of servers met te weinig capaciteit voor de website. Onnodige CMS plugins, die bij elke pagina weer worden geladen een meegestuurd. Onefficiënte cachingmechanismes en natuurlijk slecht geschreven code. ivin zorgt ervoor dat de hele websiteketen, van server tot code en van CMS tot CDN geoptimaliseerd is, zodat de laadtijden optimaal zijn.

Geoptimaliseerd voor een goede indexering door de zoekmachines

Een website die voldoet aan de webstandaarden zal beter worden geïndexeerd door de zoekmachines dan een website, die alle webstandaarden aan zijn digitale laars lapt. Om ervoor te zorgen dat de website nog hoger in de zoekresultaten staat, houden we rekening met de do's en dont's van search engine optimalisatie (SEO) en houden we ons aan de meest up-to-date ongeschreven spelregels.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!