Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

VOIP telefonie

Dump de telefoonkabel en ontdek het gemak en de vrijheid van VOIP

ivin adviseert over, installeert en configureert VOIP telefonie met hosted centrales. Hosted VOIP centrales bieden vele voordelen boven een eigen telefooncentrale en zeer lage (instap)kosten.

Denk aan zeer hoge gesprekskwaliteit, perfecte bereikbaarheid met VOIP app op smartphones, keuzemenu's, openingstijden en slimme belscripts. ivin neemt graag de tijd om de wensen te bespreken en een volledig uitgewerkt plan aan te bieden.

Hosted VOIP telefooncentrales

In plaats van zelf een telefooncentrale in huis hebben, met of zonder duur service contract, is het nu mogelijk de telefooncentrale volledig uit te besteden. De telefooncentrale draait op uiterst professionele servers in het datacenter. Er is daarom sprake van een virtuele of hosted telefooncentrale. Op lokatie sluit u VOIP telefoontoestellen aan, die volledig automatisch over het internet contact zoeken met de hosted telefooncentale. Uiteraard is nummerbehoud vanzelfsprekend bij de overstap naar de hosted telefooncentrale.

Voip toestellen en/of Smartphone app

Per werkplek richten we een VOIP toestel in. Daarmee kunnen medewerkers met perfecte geluidskwaliteit bellen. Assesoires zoals headsets zijn natuurlijk mogelijk. In plaats van een vast VOIP toestel is het ook mogelijk een Android of iOS app te gebruiken, die perfect integreert met de smartphone. Uitgaande gesprekken tonen gewoon het nummer van de zaak. Medewerkers met de app op hun smartphone kunnen overal waar ze een internetverbinding hebben via de centrale bellen, gebeld worden en doorverbinden.

Meerdere locaties - geen probleem

Een van de grote voordelen van de hosted telefooncentrale is dat het niet uitmaakt waar de gekoppelde VOIP telefoontoestellen staan of waar de medewerker met smartphone app zich bevindt. Het enige dat nodig is is een internetverbinding. Het is dus goed mogelijk meerdere vestigingen, met ieder een groep telefoontoestellen te koppelen aan een enkele hosted telefooncentrale. Daarop stellen we één of meerdere hoofdnummers in of richten we een keuzemenu en belscript in, zodat de beller de lokatie beriekt die hij wil spreken. Een ander voordeel is dat de medewerkers van alle vestigingen gratis met elkaar bellen.

Hoge geluidskwaliteit

De hosted telefooncentrales en telefoontoestellen zijn tegenwoordig uitgerust met HD voice. Kristalhelder geluid, alsof je naast de persoon staat met wie je belt.  

Belscripts, meldingen en keuzemenus

Totale controle over hoe de gesprekken van de bellers binnenkomen en hoe ze worden afgehandeld ligt nu binnen handbereik. Wanneer een beller buiten de reguliere openingstijden belt krijgt hij een andere welkomstboodschap en wordt hij direct naar de voicemail gestuurd. Binnen de reguliere openingstijden kiest de beller voor de verkoopafdeling of de serviceafdeling en wordt hij automatisch doorgezet naar de juiste telefoontoestellen. Tussentijdse berichten om de beller nog net even aan de lijn te houden, of wachtrijen. Het is allemaal mogelijk en naar wens instelbaar.

Voor enterprise en de kleine ondernemer

Niet alleen grote bedrijven hebben voordeel bij alle opties die hosted VOIP heeft te bieden. Ook voor de kleinere ondernemer, die wel eens op pad is en het kantoor onbemand achter moet laten, is hosted VOIP met smartphone app een ware uitkomst.

Voicemail naar e-mail

Overal vandaan via e-mail berichten van het antwoordapparaat kunnen afluisteren is met Voicemail naar e-mail een fluitje van een cent geworden. Wanneer een beller een voicemail bericht inspreekt wordt er direct een mail met de geluidsopname gemaild. Deze is op smartphones perfect af te luisteren. 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!