Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Netwerken en Internetverbindingen

Snel, betrouwbaar en veilig

Een goed netwerk, bedraad, draadloos, of beide, is van groot belang voor een snelle en stabiele werkomgeving. Aangesloten via een goede internetverbinding is het netwerk simpelweg onmisbaar. Logisch dus dat het goed in elkaar moet steken en geen knelpunten mag kennen.

ivin heeft een schat aan kennis opgebouwd wanneer het op netwerken aankomt. We helpen onze klanten graag bekende problemen omzeilen. Een voorbeeld hiervan is: De als traag ervaren internetverbinding opwaarderen, terwijl het probleem in de werkelijkheid ligt aan een gebrekkig WIFI signaal tussen de computers en de standaard router van de provider in een andere ruimte. Wij helpen onze klanten graag dergelijke valkuilen vermijden. 

Netwerken

ivin ontwerpt en installeert netwerken, van eenvoudige netwerken tot uitgebreidere netwerken met meerdere WIFI access points, veilig afgebakende gasten WIFI, backup internet verbindingen, VLANs om verkeersstromen te scheiden of via VPN gekoppelde vestigingen. We werken voornamelijk met A-merk hardware van Ubiqiti: Switches, routers, firewalls en WIFI access points. Het beheer doen we voornamelijk op afstand, om de boel up-to-date en veilig te houden en daarbij de beheerkosten laag te houden. Uiteraard houden we bij het onderhoud rekening met down-time en zorgen ervoor dat deze kort is en wanneer mogelijk buiten de openingstijden van de klant.

Internetverbindingen

ivin is Helden van Nu en ViPro business partner en heeft daarom een zeer breed scala aan internetverbindingen ter beschikkig op bijna alle glasvezel-, coax- en koperen DSL- netwerken in Nederland. Behalve het geven van eerlijk advies - want niet iedereen heeft multi-gigabit glasvezel nodig - nemen we ook het volledige besteltraject uit handen en zorgen we ervoor dat de verbinding goed wordt opgeleverd en als gewenst meteen veilig gekoppeld wordt aan het bedrijfsnetwerk.

Backup internetverbindingen

Hoe snel en stabiel de internetverbindingen vandaag de dag ook zijn, wanneer de verbinding er een keer uitligt staat een kantoor helemaal stil. Service Level Agreements lijken vaak aantrekkelijk, maar zetten het personeel niet meteen weer aan het werk en dekken bovendien niet de kosten van stilzittend personeel. Een betaalbare oplossing is een extra internetverbinding, die wordt ingeschakeld als de hoofdverbinding eruit ligt. ivin adviseert graag over de opties van backup internetverbindingen via 4G, coax of DSL.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!