• 0255 540020 ma t/m vr 09:00u tot 17:00u
  • 0255 540020

Netwerken en Internetverbindingen

Snel, stabiel en veilig

Een goed netwerk, bedraad, draadloos, of beide, is van groot belang voor een snelle en stabiele werkomgeving. Aangesloten via een goede internetverbinding is het netwerk simpelweg onmisbaar. Logisch dus dat het goed in elkaar moet steken en geen knelpunten mag kennen.

ivin heeft een schat aan kennis opgebouwd wanneer het op netwerken aankomt. We helpen onze klanten graag bekende problemen omzeilen. Een voorbeeld hiervan is: De als traag ervaren internetverbinding opwaarderen, terwijl het probleem in de werkelijkheid ligt aan een gebrekkig WIFI signaal tussen de computers en de standaard router van de provider. Wij helpen onze klanten graag dergelijke valkuilen vermijden. 

Netwerken

ivin ontwerpt en installeert netwerken, van eenvoudige netwerken tot uitgebreidere netwerken met meerdere WIFI access points, backup internet verbindingen, VLANs of via VPN gekoppelde vestigingen. We werken met A-merk hardware van Ubiqity, Cisco, en Netgear: Switches, Routers, Firewalls, WIFI access points, Patchpannels, VLANs en VPNs. Het beheer doen we voornamelijk op afstand, om de boel up-to-date en veilig te houden en de beheerkosten laag te houden. Uiteraard houden we bij het onderhoud rekening met down-time en zorgen ervoor dat deze kort is en wanneer het de klant beter uitkomt.

Internetverbindingen

ivin is geregistreerd Ziggo Zakelijk en RoutIT business partner en heeft daarom een zeer breed scala aan internetverbindingen ter beschikkig op bijna alle glasvezel-, Coax- en koperen DSL- netwerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. Behalve het geven van eerlijk advies - want niet iedereen heeft gigabit glasvezel nodig - nemen we ook het volledige besteltraject voor onze rekening en zorgen we ervoor dat de verbinding goed opgeleverd wordt en meteen veilig gekoppeld wordt aan het bedrijfsnetwerk.

Backup internetverbindingen

Hoe goed en stabiel de internetverbindingen vandaag de dag ook zijn, wanneer de verbinding er een keer uitligt staat een kantoor gewoon stil. Service Level Agreements zijn leuk, maar zetten het personeel niet meteen weer aan het werk en dekken bovendien de kosten van stilzittend personeel niet. Een betaalbare oplossing is een extra internetverbinding, die wordt ingeschakeld als de hoofdverbinding eruit ligt. ivin vertelt je graag meer over de opties van backup internetverbindingen.

Interesse gekregen?   Heb je een vraag?   Of wil je een offerte?

Neem gewoon contact met ons op.  We staan je heel graag te woord :-)