Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Managed server hosting en domeinregistratie

Maatwerk en afgestemd op specifieke wensen

ivin verzorgt robuuste webhosting platformen die naadloos aansluiten op de behoeftes van websites en web apps die wij maken. Maar ook voor websites en web apps van andere developers en klanten, die hun websites op een solide en veilig platform willen draaien, met hele korte support lijnen naar de mensen die het platform verzorgen.

ivin is geen bulk- of discount hoster. We doen enkel managed hosting, waarbij onze service heel ver gaat. Ons doel is dat de klant zich helemaal niet bezig hoeft te houden met serverbeheertaken: Veiligheidsupdates en ervoor zorgen dat alles up to date en opgeruimd blijft. Dat doen wij allemaal voor je. Als je nog meer wil, bijvoorbeeld het up to date houden van je software, bijvoorbeeld Drupal, Wordpress, of Moodle, om maar enkele voorbeelden te noemen, dan kunnen we daar heldere afspraken over maken, zodat je je daar ook niet meer druk over hoeft te maken.

Standaard zorgen we ervoor dat jouw server op ons platform een uitstekende uptime heeft en altijd snel voorzien wordt van updates, zodat alles veilig blijft draaien. Bij ivin vind je geen uitgebreide management- of backoffice tools voor het hostingplatform. Hoe minder er op het platform draait, hoe minder er potentieel kan worden misbruikt of aangevallen. Lean en Clean noemen we dat. Er is maar een ding dat telt: Dat jouw website of web app beschikbaar en snel is.

Onze webhosting platformen worden regelmatig en wanneer nodig up to date gehouden. Met monitoring zorgen we ervoor dat alles goed blijft draaien en vangen we vooraf problemen af.  

Onze updatepolicy heeft als uitgangspunt stabiliteit en veilgheid. We veranderen niet zo maar een configuratie naar een nieuwere versie. Mede daarom maken we gebruik van Debian Linux, omdat deze een bewezen stabiliteit levert met behulp van Backports en LTS tracks langdurige ondersteuning biedt voor services zoals Apache, PHP, en MariaDB. Zo zorgen we ervoor dat services niet van versienummer veranderen. Dat is belangrijk, zodat de websites en software die onze klanten op hun servers draaien, niet om zeep worden geholpen na een update. En als er dan toch een keer wel van versienummer moet worden veranderd, dan nemen we dat actief ruim van te voren door met de klant en bespreken we samen het beste traject.

Uiteraard verzorgen we ook de registraties van bijna alle denkbare top level domeinen en aanvraag en installaties van HTTPS certificaten. We werken met de certificaten van Letsencrypt, zowel voor losse hostnamen als wildcards. EV SSL certificaten verzorgen we via Comodo.

Onze webhosting platformen draaien op moderne hardware in ISO gecertificaarde EU datacenters (ISO 27001:2013 en 27017:2015).

 

VH hosting
Vanaf € 100 per jaar

Secure shared hosting

Debian 10.x 64bit

Apache 2.4.38
PHP 7.3, 7.4 en/of 8.0 (PHP-FPM of modPHP) 
MariaDB 10.3.x (MySQL)
ProFTP met SSL
PHPmyAdmin met SSL
Usermin control panel
Dagelijkse SQL database backups (7 dagen)
Dagelijkse filesystem backups (30 dagen)
1 Letsenctypt SSL certificaat
Ruime FUP op dataverkeer

Intel Xeon servers
EU Datacenter

VDS server
Vanaf € 65 per maand

Secure managed maatwerk

Debian 10.x 64bit

Apache 2.4.38
PHP 7.3, 7.4 en/of 8.0 (PHP-FPM of modPHP) 
MariaDB 10.3.x (MySQL)
ProFTP met SSL
PHPmyAdmin met SSL
Usermin control panel

Dagelijkse SQL database backups (7 dagen)
Dagelijkse server snapshots (7 dagen + 6 weken)
Dagelijkse filesystem backups (180 dagen)
Meerdere Letsencrypt SSL certificaten

RAM, Aantal CPUs en diskruimte naar wens configureerbaar

Ruime FUP op dataverkeer

Intel Xeon servers

 

DS server
Vanaf € 300 per maand

Secure managed maatwerk op dedicated topklasse hardware

Alles wat mogelijk is met de VDS server en meer!

Intel Xeon servers

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!