Aangepaste openingstijden

Donderdag 20 juni 12:00 tot dinsdag 24 juni is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Microsoft 365

Tot ziens Windows Server. Hallo slim samenwerken in de cloud!

Tot voor kort was het heel gebruikelijk om kantoornetwerken met Microsoft Windows PCs en Microsoft Windows Server uit te rollen. De server had diverse taken: Bestandenopslag, backups, mail, agenda's, printers, toegangsbeheer en beveiliging. Verder had je ook software licenties, bijvoorbeeld voor Microsoft Office. Die dagen zijn voorbij. Welkom Microsoft 365. Ook als je enkel Word en Excel wil!

Met de verschillende versies van Microsoft 365 kun je alle kanten op. Of het gaat om een enkele ZZP'er met een enkele laptop, of een bedrijf met een of meerdere regiokantoren. Met Microsoft 365 rollen we een werkomgeving dat past bij de klant. In de meest simpele vorm is Microsoft 365 simpelweg de vervanger van Microsoft Office. De bekende apps zoals Word, Excel en Outlook. Maar ook bestandenopslag en bestanden delen in de cloud met OneDrive en SharePoint.

Maar Microsoft 365 kan zo veel meer. Denk aan het vervangen van de Active Directory omgeving die op Windows Sever draaide. Beveiligingspolicies en meer. Het grote voordeel van Active Directory in M365 is dat medewerkers overal kunnen werken op hun laptops en veilig tegelijk samen kunnen werken met hun collega's aan documenten, opgeslagen in OneDrive en SharePoint. Voor al die taken is de Windows Server overbodig geworden. En natuurlijk is Teams een centraal deel van Microsoft 365 geworden. Video calls en online vergaderen zijn helemaal ingebrugerd. Kortom: Microsoft 365 gaat verder dan waar Windows Server Stopt. 

Microsoft 365 heeft een bijzonder hoge uptime van maar liefst 99,9%. Er is nooit geplande downtime voor updates. Er is natuurlijk ook geen eigen e-mailserver meer nodig, die normaliter om de zoveel jaar moet worden vervangen en periodiek van updates moet worden voorzien. Over updates gesproken; Die worden aan de lopende band uitgevoerd zonder dat je daar last van hebt. Microsoft 365 wordt dus continu verbetered en voorzien van nieuwe funties. En er komt niet om de 3 jaar een nieuwe versie uit, zoals voorheen het geval was bij Microsoft Office. Je werkt dus altijd met de nieuwste versie. Uiteraard zijn deze updates allemaal in de standaard prijs van Microsoft 365 inbegrepen.

Micorosoft 365 is een zeer betaalbare totaaloplossing. De prijs per gebruiker voor Microsoft 365 Business Basic € 5,60 per maand. Voor dat bedrag krijg je 1TB oplsag, zakelijke e-mail, webversie van Office-apps, chatten, bellen en vergadern met maximaal 300 deelnemers. Wil je ook de desktopversies van Office Apps dan neem je Microsoft 365 Business Standard voor €11,70 per gebruiker per maand. Wil je ook geavanceerde beveiliging, toegangsbeheer en beveiliging tegen cyberdreigingen, dan neem je Microsoft 365 Business Premium voor €20,60 per gebruiker per maand. Wil je enkel de desktopversies van de apps met 1TB opslag, zonder Teams, dan kan dat ook met de Microsoft 365-apps voor bedrijven voor €9,80 per gebruiker per maand.

Waarom via ivin bestellen?

ivin is Microsoft Partner en dat word je niet zomaar. We helpen en adviseren de juiste versie te nemen en kunnen de volledige migratie naar Microsoft 365 plannen en uitvoeren.

Installatie en configuratie

Voordat we Microsoft 365 inrichten voor een klant nemen we samen alle wensen en opties door. We geven daarbij advies gebaseerd op onze eigen werkervaring met Microsoft 365. Nadat alles is ingesteld en Micorosoft 365 klaar is voor de klant, overhandigen we de benodigde logingegevens en kunnen de gebruikers ermee aan de slag. En natuurlijk staan we dan klaar voor ondersteuning.

Migratie

We richten niet alleen schone nieuwe Microsoft 365 omgevingen in. Meestal heeft de klant al email en agenda's. Soms losse aan elkaar geknoopte diensten, Soms betreft het klanten die een eigen mail server hebben en graag alle mail, agenda's en gebruikers willen overzetten.

Microsoft 365 Backup

Microsoft is verantwoordelijk voor de goede werking van Microsoft 365, inclusief de opslagsystemen van klanten data. Maar de klant is en blijft verantwoordelijk voor de data in Microsoft 365. Natuurlijk heeft Microsoft disaster recovery backups in het geval er op grote schaal iets mis gaat. Maar als een klant per ongeluk alle data verliest, bijvoorbeeld door een rancuneuze ex-werknemer die alles wist en vervolgens de prullenbak leegt, dan is en blijft de klant zelf verantwoordelijk voor het restoren van de data. Geen nood! Speciaal daarvoor hebben we Microsoft-365 backup.

Support

Nadat we Microsoft 365 hebben opgeleverd is het altijd mogelijk dat de klant met vragen zit. In Microsoft 365 zit een uitstekende en gedetailleerde online handleiding, maar wij staan klaar voor de vragen van onze klanten. Veel vragen die aan ons gesteld worden gaan gepaard met een stukje adviesbehoefte. Meedenken zit in ons DNA. Basis support is gratis en omvat de configuratie van mailclients zoals Outlook, iPhones, iPads en Android smartphones. Afhankelijk van de behoefte leveren we ook uiterst betaalbare supportcontracten.

Training

Indien gewenst geven we trainingen aan gebruikers. Vooral na een migratie naar Microsoft 365 geeft dit een flinke boost aan productiviteit en zullen de gebruikers sneller en effectiever omgaan met Microsoft 365.

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!