Wat doen we?

Onze diensten en producten in een notendop

Blije klanten maken, die succes hebben dankzij onze dienstverlening en producten. Dat is waar het om gaat.

ivin heeft zeer veel ervaring in huis op het gebied van websites, web apps, mobile apps, managed server hosting, en systeembeheer. Met een stevig arsenaal aan cloudproducten als e-mail, fileservers en backups zijn wij in staat onze klanten effectief te helpen volgens het one-stop-shop principe.

 

Onze diensten:

Websites

ivin maakt moderne, zoekmachinevriendelijke websites, die snel laden en goed werken op smartphones, tablets, laptops en desktops. Gebaseerd op bekende opensource CMS'en of ons eigen onderhoudsvrije SiteCanvas CMS. Gebruikmakend van bestaande website sjablonen of volledig maatwerk dat past als een maatpak dat kan meegroeien. Bovendien hebben wij in ons netwerk diverse tekstschrijvers, fotografen en designers en zijn wij daarom in staat een sterk totaalproduct af te leveren.

Web apps

Software in de cloud, die past als een elastisch maatpak. Met en schat aan technische kennis in huis is ivin de ideale partner voor het ontwikkelen van web app projecten.

Mobile apps

Uniforme apps voor Google Android en Apple iOS. Met een enkele app bedienen we beide platformen. Dat scheelt ontwikkeltijd en de uniforme uitstraling zorgt voor minder support issues. Naast het plannen, ontwikkelen en updaten van de apps, zorgen we ook voor het inrichten van de Google Play store en de Apple App store in naam van de klant, zodat de app netjes op naam van de klant in de stores staat, en niet onder onze naam.

Technische ondersteuning voor webdesigners

Hulp nodig bij het uitwerken van een prachtig design? Ben je een designer of ben je op zoek naar een partner die je zo nu en dan uit de brand helpt met technische problemen? ivin is een ideale partner om in de achtergrond de techniek waarop het design leunt aan te pakken. Ook na oplevering van een project kunnen wij technische problemen blijven ondersteunen, bijvoorbeeld na CMS upgrades. Indien gewenst kunnen we zelfs na de oplevering van het project de technische support van de klant overnemen, zodat jij weer verder kunt met het ontwerpen van mooie nieuwe websites.

Systeembeheer

ivin verzorgt veilige bedrijfsnetwerken en werkplekken voor kleine ondernemers tot en met het MKB. Denk aan alle hardware fysiek op locatie, cloud based of een mix daarvan. ivin neemt de wensen van de klant op en richt in overleg een veilig werkomgeving in en onderhoudt deze vervolgens zodat alle data veilig blijft. Door ons breed productenprotfolio is ivin een one-stop-shop partner. Dat werkt wel zo makkelijk.

Consultancy

Zit je met een technisch vraagstuk waar je geen raad mee weet, of je bent op zoek naar een second opinion? ivin heeft in de 25+ jaar die we bestaan een schat aan technische kennis opgebouwd. Deze kennis delen we graag om anderen te helpen bij het nemen van beslissingen.

Onze producten:

Managed server hosting, domeinregistratie en SSL certificaten

ivin verzorgt robuuste webhosting platformen die naadloos aansluiten, zowel op de behoeftes van de websites en web apps die wij maken, als op de websites van anderen. Onze platformen worden continu up-to-date gehouden en daarbij houden we rekening met de websites en software die erop draaien, zodat deze niet door een update om zeep worden geholpen. Uiteraard verzorgen we ook de registraties van bijna alle denkbare top-level domeinen. Alle servers worden standaard uitgerust met SSL certificaten. Alles wordt natuurlijk gemonitord en we zijn trots op de hoge beschikbaarheid.

SiteCanvas CMS

ivin is de ontwikkelaar van SiteCanvas. Het moderne CMS voor de ondernemer die af wil van alle veiligheids updates en zich enkel wil bezighouden met de webcontent. 

ivinDNS

DNS is de achilleshiel van het internet. Pas als het te laat is beseffen webmasters hoe belangrijk het is om een robuust DNS platform te hebben, zodat hun site altijd vindbaar is. Met ivinDNS bieden we een robuust en betaalbaar turnkey DNS platform aan. ivinDNS is geschikt voor zowel enkele domeinen als honderden domeinen en biedt een krachtige en snelle backoffice. Ook is het mogelijk een API te gebruiken. Met een anycast netwerk, wereldwijd verspreid over 11 datacenters, is de uptime van het DNS platform 100%.

Cloud based file servers

"Vroeger was alles eenvoudig" en stonden de bedrijfsbestanden op een fileserver in het netwerk. Door de opkomst van BYOD en het internet is dat al lang niet meer vanzelfsprekend. ivin biedt managed bestandenopslag in de cloud aan, waarbij de nadruk ligt op gebruikersgroepen, rechtenbeheer, backups, versiebeheer en terug kunnen rollen als er ransomware toch zijn wech vindt op het netwerk.

ivinBackUP

Data is zo'n beetje het grooste bezit wat een bedrijf heeft. Een offsite backupplan is van cruciaal belang om ale data veilig te stellen in geval van serveruitval, een menselijke fout of een opzettelijke aanval. Met ivinBackUP bieden we een veilig en betaalbaar turnkey online backup platform aan met duidelijke rapportage zodat duidelijk is dat alle data veilig is geback-upt.

Google Workspace

Op zoek naar een robuste, krachtige en flexibele email, agenda en documenten oplossing, waarbij de nadruk op teamwork ligt en overal en op elke device kunnen werken? Google Workspace biedt professionele e-mail, gedeelde agenda's, contacten beheer, documenten, chatten, videobellen en meer. ivin is certified Google Partner en richt snel Google Workspace omgevingen in voor bedrijven. ivin is voor deze organisaties het eerste aanspreekpunt. Dat is wel zo vertrouwd.

Zakelijke internet verbindingen

Op zoek naar een snellere stabiele zakelijke internetverbinding? Wij helpen bedrijven de verbinding kiezen die het beste bij hun wensen, locatie en budget past. ivin kent de spelers op de markt en is bovendien certified partner van Ziggo Zakelijk , Vodafone, ViPro en RoutIT. We helpen bij het hele traject, van aanvraag tot oplevering en koppeling van het bedrijfsnetwerk.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!