Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Zakelijke internetverbindingen

Snelle betrouwbare verbindingen met duidelijke serviceafspraken

Op zoek naar een snelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding? Wij helpen bedrijven de verbinding kiezen die het beste bij hun wensen, lokatie en budget past.

De uitdrukking door de bomen het bos niet meer kunnen zien is op dit vlak echt van toepassing. Ondanks alle overnames en samensmeltingen zijn er nog steeds vele spelers met verschillende producten en sterk uiteenlopende prijzen op deze markt. Bovendien veranderen de lijnen, technieken en het aanbod aan de lopende band. Ligt er glasvezel of komt het binnenkort? Zo ja, wat zijn de voordelen van glasvezel en welke providers kunnen een verbinding leveren op deze glasvezellijn? En zo nee, is DSL, coax kabelinternet of 4G de beste optie? Allemaal vragen die we graag duidelijk en eerlijk beantwoorden. 

ivin kent de spelers op de markt en is bovendien buisness partner van Helden van Nu en ViPro. We kunnen via deze twee partijen zakelijke verbindingen leveren in heel het land op zo goed als alle glasvezel, DSL en coax lijnen. We helpen bij het hele traject, van advies tot aanvraag to oplevering en als gewenst ook de koppeling van het bedrijfsnetwerk met professionele hardware.

Naast het aansluiten van internetverbindingen verzorgen wij ook systeembeheer bij onze klanten, waarbij we de internetverbinding en het interne netwerk veilig aan elkaar koppelen. We houden op afstand de professionele hardware altijd up-to-date en veilig. Daarbij heeft minimale down-time de hoogste prioriteit, dus als het even kan doen we onderhoud buiten de openingstijden van de klant. Ook VPN netwerk koppelingen tussen meerdere locaties behoren tot de mogelijkheden, zonder dure extra servicecontracen of abonnementsuitbreidingen van de internetprovider.

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!