Zakelijke internetverbindingen

Snelle betrouwbare verbindingen met duidelijke serviceafspraken

Op zoek naar een snellere en betrouwbare zakelijke internetverbinding? Wij helpen bedrijven de verbinding kiezen die het beste bij hun wensen, lokatie en budget past.

De uitdrukking door de bomen het bos niet meer kunnen zien is op dit vlak echt van toepassing. Ondanks alle overnames en samensmeltingen zijn er nog steeds vele spelers met verschillende producten en sterk uiteenlopende prijzen op deze markt. Bovendien veranderen de lijnen, technieken en het aanbod aan de lopende band. Ligt er glasvezel, komt het binnenkort of wordt de lokale DSL techniek verbeterd?

ivin kent de spelers op de markt en is bovendien buisness partner van Ziggo Zakelijk, Vodafone en RoutIT. We helpen bij het hele traject, van advies tot aanvraag tot oplevering en koppeling van het bedrijfsnetwerk met professionele hardware.

Naast het aansluiten van internetverbindingen verzorgen wij ook systeembeheer bij onze klanten, waarbij we de internetverbinding en het interne netwerk veilig aan elkaar koppelen. We houden op afstand de professionele hardware altijd up-to-date en veilig. Daarbij heeft minimale down-time de hoogste prioriteit. Ook VPNs tussen meerdere locaties behoren tot de mogeklijkheden, zonder dure extra servicecontracen of abonnementsuitbreidingen van de internetprovider.

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!