Aangepaste openingstijden

Donderdag 20 juni 12:00 tot dinsdag 24 juni is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Web en Mobile Apps - Onze vaardigheden

Met het juiste gereedschap voor een goed begin

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en dat geldt ook voor de manier waarop software wordt ontwikkeld en geprogrammeerd. Bij ivin hebben we een brede basis. Door onze jarenlang opgebouwde ervaringingen, zijn we op vele vlakken specialistien geworden.

ivin heeft een brede ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en uitrollen van web en mobile apps. React native is de tool die we gebruiken voor mobile apps. PHP, React en Javascript zijn de tools waarmee we de web apps ontwikkelen. Uiteraard hebben we gedegen HTML en CSS kennis om de frontend uiteindelijk te tonen.

React Native

React Native.....

PHP

PHP zetten we voornamelijk in om de onderliggende logica en data te genereren. De backend dus. We maken daarbij gebruik van de Composer packet manager, een uitgebreid systeem van samenwerkende PHP componenten, die een krachtige en stabiele gereedschapset vormen, waarmee we efficiënt software kunnen ontwikkelen. Software gebaseerd op Composer is beter bestand tegen updates aan PHP versies en gaat daardoor langer mee en is beter te onderhouden.

React

React....

Javascript

Javascript zetten we voornamelijk in om al het visuele te genereren. De frontend dus. Dit biedt diverse voordelen. Vergeleken met het genereren van HTML in PHP, biedt Javascript het voordeel dat webservers minder belast worden met het genereren van HTML en de paginaresponstijden zijn aanzienlijk lager. Perfect voor drukbezochte web-based software. Pagina's laden sneller en soepeler, iets dat de gebruikerservaring ten goede komt.

We maken gebruik van de NPM packet manager. Dit helpt ons software ontwikkelen die langer meegaat en beter te onderhouden is. React, een open source component voor NMP ontwikkeld door Facebook, is een van de libraries die we inzetten om de HTML te genereren. React staat bekend om zijn supersnelle HTML generatietijden en draagt bij aan de snelle responstijden van onze web-based software.

HTML en CSS

Uiteraard hebben we gedegen kennis van HTML en CSS in huis, zodat de frontend van de software er netjes uitziet. De frontend kanin veel gevallen responsive worden uitgevoerd, zodat de software op grote en kleine schermen goed functioneert.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!