Aangepaste openingstijden

Donderdag 20 juni 12:00 tot dinsdag 24 juni is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Technische ondersteuning voor webdesigners

Dé technische partner in de achtergrond (of voorgrond als dat gewenst is)

Met een schat aan technische kennis in huis is ivin de ideale partner voor webdesigners, die zich enkel en alleen met het design willen bezig houden en de techniek uit handen willen geven. Tijdens alle projectfasen staan we klaar om de desinger te ontzorgen met gedegen technisch advies. Wanneer het ontwerp klaar is voor productie zorgen we ervoor dat het ontwerp tot leven komt.

Hulp nodig bij het uitwerken van een prachtig design? Ben je een designer of ben je op zoek naar een partner die je zo nu en dan uit de brand helpt met technische problemen? ivin is een ideale partner om in de achtergrond de techniek waarop het design leunt aan te pakken. Ook na oplevering van een project kunnen wij technische problemen blijven ondersteunen, bijvoorbeeld na CMS upgrades. Indien gewenst kunnen we zelfs na de oplevering van het project de technische support van de klant overnemen, zodat jij weer verder kunt met het ontwerpen van mooie nieuwe websites.

ivin heeft een brede ervaring wanneer het aankomt op samenwerken met designers, contentschrijvers en fotograven op website projecten. Elk project is uniek en is daardoor elke keer weer een leuke uitdaging. Tijdens de ontwikkeling van een concept luisteren we maar al te graag mee zodat we weten wat er speelt en gewenst wordt. Dan kan direct met de opdrachtgever, maar we vinden het ook prima als we in de achtergrond werken met de designer.

Ontwerpen uitwerken naar HTML, CSS, PHP en Javascript

Wanneer een ontwerper klaar is met zijn design en de opdrachtgever akkoord is, nemen we het stokje graag over. De ontwerpen zetten we om naar nette schone code zodat het ontwerp tot leven komt. We werken graag samen met desiners die in Sketch en Zeplin werken. Uiteraard zijn ontwerpen in Adobe software ook prima, liefst voorzien van gedetailleerd uitgewerkte moodboards en specificaties.

CMS techniek en support

ivin heeft veel ervaring met CMS'en. We hebben uitgebreide ervaring met Wordpress, Drupal, Joomla, Expression Engine en ons eigen SiteCanvas CSM. We adviseren welk CMS het meest geschikt is voor het project en de opdrachtgever. We ontzorgen designers door alle technische aspechten rond een CMS te beheren. Denk daarbij aan installaties, hosting, updates, upgrades en backups. We gaan zorgvuldig om met het CMS en de site data en voeren eerst een testupgrade uit, alvorens de productie omgeving up te graden. Naast het onderhouden van CMS'en kunenn we desgewenst ook themes, templates, plugins en API's op maat verzorgen.

Onze werkwijze

Bij korte projecten werken we waar nodig intensief met de ontwerper en houden we de communicatielijnen kort en simpel. Bij langdurige projecten, waarbij functionaliteit gedurende de levensloop van de website toegevoegd wordt, werken we met Mantis. In het Mantis systeem communiceren we samen met de opdrachtgever en ontwerper over nieuwe wensen en eventuele bugs. Het project wordt in versies opgesplitst, zodat alles behapbaar en duidelijk blijft. Mantis is naast een uitstekend communicatiesysteem ook meteen perfect geschikt voor het project logboek en vastleggen van toekomstplannen.

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!