• 0255 540020 ma t/m vr 09:00u tot 17:00u
  • 0255 540020

Wat we (liever) niet doen

Zodat we ons kunnen focussen op dat wat we wél graag doen

Bij ivin houden we van duidelijkheid. Dat voorkomt teleurstellingen en misverstanden. Zo kunnen we ons focussen op wat we graag doen: Onze klanten helpen. Daarom stippelen we hier uit wat we (liever) niet doen. Uiteraard is een uitzondering altijd bespreekbaar en stellen we onszelf altijd zo flexibel mogelijk op.

Wat betreft websites:

Niet: Onze klanten zo goedkoop mogelijk afschepen met websites, die we vervolgens niet ondersteunen.

We maken helaas te vaak mee, wanneer we benaderd worden door nieuwe klanten, dat ze een website hebben laten maken door een bureau, die exact aan de wensen van de klant heeft voldaan, maar totaal geen rekening heeft gehouden met logische uitbreidbaarheid van de site. Ook voor de broodnodige veiligheids updates aan het CMS (Wordpress, Drupal, Joomla, etc) geven deze bureaus geen enkele support. Nadat de website werkend op de server van de hoster is gezet, is het vaak over met de technische support. Bij ivin gaat dat heel anders. Support vinden we de normaalste zaak van de wereld!

Niet: Oude problematische websoftware en websites, gemaakt door anderen, nieuw leven inblazen.

Meestal is het de vorige bouwer al niet gelukt het probleem op te lossen. Het kost vaak meer tijd, dus geld, om uit te zoeken wat de vorige bouwer heeft gemaakt, dan opnieuw te beginnen met een schone en probleemloze lei. Bovendien leveren we dan nette nieuwe code die weer jaren meekan. Data uit oude websoftware en websites exporteren, converteren en importeren in nieuwe projecten doen we natuurlijk wél.

Wat betreft websites en software:

Niet: Zomaar zonder duidelijke afspraken vooraf code weggeven.

We stellen niet zomaar onze code beschikbaar. Bijvoorbeeld wanneer een klant besluit dat zijn buurjongen de PHP wel even kan overnemen, en wanneer de buurjongen de boel breekt, er van ons verwacht wordt dat we in het weekend met spoed de code zullen repareren.

We vinden het overigens wél leuk om in samenwerking met andere developers en designers aan grotere projecten samen te werken en maken daar graag duidelijke afspraken over.

Wat betreft business:

Niet: Onbetaalde pitches,

Waarbij van ons wordt verwacht dat we met een kant en klaar ontwerp op komen dagen.
We zijn natuurlijk wel bereid onszelf voor te stellen en vragen te beantwoorden over hoe wij een project zouden aannemen. 

Niet: Sponsoringsverzoeken van vreemden.

Enkel wanneer het ons uitkomt zoeken we zelf zo nu en dan een project uit voor een lokaal doel dat wij steunen. 

Niet: Gratis werk voor een aandeel in de winst.

Tenzij echt duidelijk is dat jouw startup potentie heeft en binnenkort wordt overgenomen door een Techgigant. Apple, Google of Microsoft bijvoorbeeld. Over korting voor aandelen kan altijd gepraat worden, mits wij al een tijd samenwerken en we beiden vertrouwen in elkaar en het project hebben.

 

Interesse gekregen?   Heb je een vraag?   Of wil je een offerte?

Neem gewoon contact met ons op.  We staan je heel graag te woord :-)