Aangepaste openingstijden

Maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli is ons kantoor gesloten

Gedurende deze periode zijn we telefonisch even niet bereikbaar.
Bij storingen verzoeken we je het supportformulier in te vullen.
Voor algemene vragen kun je het contactformulier invullen.

Wat we (liever) niet doen

Zodat we ons kunnen focussen op dat wat we wél graag doen

Bij ivin houden we van duidelijkheid. Dat voorkomt teleurstellingen en misverstanden. Zo kunnen we ons focussen op wat we graag doen: Onze klanten helpen en werken aan mooie projecten. Daarom stippelen we hier uit wat we (liever) niet doen. Natuurlijk is een uitzondering altijd bespreekbaar en stellen we onszelf altijd zo flexibel mogelijk op.

Wat betreft websites:

Niet: Onze klanten zo goedkoop mogelijk afschepen met websites, die we vervolgens niet ondersteunen.

Wanneer we benaderd worden door nieuwe klanten maken we regelmatig mee dat ze al een website hebben laten dat exact aan de wensen van de klant voldeed, maar dat er geen rekening is gehouden met logische uitbreidbaarheid van de site. Vaak geven deze bureaus geen enkele support voor de broodnodige veiligheids-updates aan het CMS (Wordpress, Drupal, Joomla, etc). Nadat de website werkend op de server van de hoster is gezet, is het vaak over met de technische ondersteuning. Bij ivin gaat dat heel anders. Support en afterservice vinden we de normaalste zaak van de wereld!

Niet: Oude problematische websoftware en websites, gemaakt door anderen, nieuw leven inblazen.

Meestal is het de vorige bouwer al niet gelukt het probleem op te lossen en is het project gestrand. Het kost vaak meer tijd en geld om uit te zoeken wat de vorige bouwer heeft gemaakt, dan opnieuw te beginnen met een schone en probleemloze lei. Bovendien leveren we dan nette nieuwe code die weer jaren meekan. Data uit oude websoftware en websites exporteren, converteren en importeren in nieuwe projecten doen we natuurlijk wél.

 

Wat betreft websites en software:

Niet: Zomaar zonder duidelijke afspraken vooraf code weggeven.

We stellen niet zomaar onze code beschikbaar. Bijvoorbeeld wanneer iemand besluit dat er op ontwikkelkosten kan worden bespaard, maar wanneer de boel breekt, er van ons verwacht wordt dat we met spoed de code zullen repareren.

We vinden het overigens wél leuk om in samenwerking met andere developers en designers aan grotere projecten samen te werken en maken daar graag duidelijke afspraken over.

 

Wat betreft business:

Niet: Onbetaalde pitches.

Waarbij van ons wordt verwacht dat we een kant-en-klaar ontwerp of uitgewerkte oplossing presenteren. We zijn natuurlijk wél bereid onszelf te introduceren, eerder verricht werk te demonstreren en vragen te beantwoorden over hoe wij een project zouden aanpakken.

Niet: Sponsoringsverzoeken van vreemden.

Enkel wanneer het ons uitkomt zoeken we zelf zo nu en dan een project uit voor een lokaal doel dat wij steunen. 

Niet: Gratis werk voor een aandeel in de winst.

Tenzij echt duidelijk is dat jouw startup potentie heeft (en binnenkort wordt overgenomen door een Techgigant). Over korting voor aandelen kan altijd gepraat worden, mits wij al een tijd samenwerken en we beiden vertrouwen in elkaar en het project hebben.

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!