Consultancy

Meteen op de juiste koers met onze expertise

Zit je met een technisch vraagstuk waar je geen raad mee weet, of ben je op zoek naar een second opinion? ivin heeft in de 20+ jaar die we bestaan een schat aan technische kennis opgebouwd. Deze kennis delen we graag om anderen te helpen bij het nemen van beslissingen en het vermijden van valkuilen.

Adviesgebieden

ivin geeft advies op het gebied van systeembeheer, cloud diensten, internetverbindingen, CMS'en, websites en webbased software.

Onze werkwijze

We weten graag met wie we te maken hebben. Daarom volgt eerst een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van het vraagstuk is dit bij ons op kantoor of bij de klant. Tijdens de kennismaking nemen we het vraagstuk door en stellen we de eerste vragen, zodat we een beeld kunnen vormen. We geven een richtprijs op voor de consultancy en gaan met het vraagstuk aan de slag. Er zullen meerdere vragenrondes volgen. Tenslotte volgt het schriftelijk uitgewerkte advies. Als nodig helpen we je natuurlijk met het uitvoeren van het advies. 

Eenmalig of reperterend

Naast eenmalige consultancies adviseren we ook klanten die ons op regelmatige basis inhuren om hun technische vraagstukken uit te zoeken. Eenmalige consults gaan op offertebasis. Wanneer een klant ons vaker opdrachten geeft spreken we minimum- en maximumtarieven af.

 

 

Interesse gekregen?   Een plan bespreken?   Heb je een vraag?  

Neem gewoon contact met ons op.  Bel 0255 540020. We staan je heel graag te woord!