• 0255 540020 ma t/m vr 09:00u tot 17:00u
  • 0255 540020

Zakelijke Ziggo verbindingen

Snelle stabiele verbindingen met duidelijke afspraken en korting

Op zoek naar een snellere stabiele zakelijke internetverbinding? Wij helpen bedrijven de verbinding kiezen die het beste bij hun wensen, lokatie en budget past.

De uitdrukking door de bomen het bos niet meer kunnen zien is op dit vlak echt van toepassing. Ondanks alle overnames en samensmeltingen zijn er nog steeds vele spelers met verschillende producten op deze markt. Bovendien veranderen de lijnen, technieken en het aanbod aan delopende band. Ligt er glasvezel of komt het binnenkort?

ivin kent de spelers op de markt en is bovendien certified partner van Ziggo Zakelijk en RoutIT. We helpen bij het hele traject, van advies tot aanvraag tot oplevering en koppeling van het bedrijfsnetwerk.

Naast het aansluiten van internetverbindingen verzorgen wij ook systeembeheer bij onze klanten, waarbij we de internet verbinding en het interne netwerk veilig aan elkaar koppelen. We houden op afstand de boel altijd up-to-date en veilig waarbij minimale down-time de hoogste prioriteit heeft. Ook VPNs tussen meerdere locaties behoren tot de mogeklijkheden, zonder dure extra servicecontracen of abonnementsuitbreidingen van de internetprovider.

 

Interesse gekregen?   Heb je een vraag?   Of wil je een offerte?

Neem gewoon contact met ons op.  We staan je heel graag te woord :-)